RaboClubsupport bijeenkomst

Iedere sportvereniging of -stichting heeft eigen ambities voor de toekomst. Met Rabo ClubSupport helpen we je om deze ambities waar te maken. We nodigen je daarom graag uit voor onze inspiratieavonden sport op 17, 18, 19 en 20 april. Tijdens deze avonden laten we zien hoe we kunnen helpen om je vereniging te versterken!


Verenigingen zijn het cement van onze samenleving

Wil jouw vereniging verduurzamen om de hoge energiekosten aan te pakken, wil je de samenwerking met andere sportverenigingen versterken of juist inzetten op de toekomstvisie van de vereniging? Wat het doel ook is, wij helpen graag bij de realisatie. De coöperatieve Rabobank gelooft namelijk in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Begeleiding op maat
Samen met onze partners gaan we graag met jou aan de slag om de club toekomstbestendig te maken. Met Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning krijgen verenigingen begeleiding op maat, van professionals die de expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Beoogd programma
19.30u Ontvangst

20.00u Welkom

20.10u In gesprek met elkaar

20.40u Voorbeelden uit de praktijk

21.15u Vervolgstappen

21.30u Netwerken & Borrel

 

Locaties & Aanmelden
De zes inspiratieavonden staan gepland op:

Maandag 17 april | Helmond (Het Speelhuis, Speelhuisplein 2 te Helmond)
Maandag 17 april | Regio Eindhoven (Rabobank, Fellenoord 17 te Eindhoven)
Dinsdag 18 april | Regio Land van Cuijk & Maasduinen (De Weijer, De Raetsingel 1 te Boxmeer)
Dinsdag 18 april | Peelland Zuid (Cultuurcentrum, Martinetplein 1 te Deurne)
Woensdag 19 april | De Kempen (Landgoed De Biestheuvel, Hoogcasteren 25 te Hoogeloon)
Donderdag 20 april | Meierij Maashorst (’t Spectrum, steeg 9 te Schijndel)
Aanmelden voor een van de inspiratieavonden kan hier.

Alle verenigingen en stichtingen zijn welkom op één van de Inspiratieavonden om kennis en inspiratie op te doen en hun netwerk te verbreden. Verenigingen en stichtingen die met hun club klant zijn bij Rabobank, kunnen zich vervolgens aanmelden voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning, de begeleiding op maat. Verenigingen en stichtingen die geen klant zijn bij Rabobank zijn ook van harte welkom op één van de avonden om te horen wat verenigingsondersteuning voor ze kan betekenen. 

We kijken uit naar jouw komst!