Colorrun 2020

Colorrun 2020

Inleiding

Op vrijdag 17 april zullen de buurtsportcoaches van Leef! Someren voor basisschoolkinderen van groep 7 & 8 weer een geweldige loop organiseren in de vorm van een colorrun. Rondjes lopen maar dan met een belevenis die iedereen nog lang zal bijblijven door de fantastische kleurpracht die deze loop teweeg gaat brengen.
 
Bij de colorrun gaan de leerlingen een afstand van ongeveer 3 kilometer lopen door Someren heen. Binnen dit parcours zullen de leerlingen op verschillende stations worden opgewacht en worden begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De leerlingen zullen uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish gaan en een fantastische beleving rijker zijn.
 
Het poeder dat gebruikt zal worden voor onze run is geheel natuurlijk waar een biologisch afbreekbare kleurstof aan is toegevoegd. Het levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa.

Wil je je als school aanmelden? Vul het onderstaande formulier in!

LET OP u hoeft uw kind niet apart op te geven dit gaat allemaal via de scholen!

Aanbod

09.45 - 10.00 uur  Aankomst scholen bij Sporthal de Postel

10.00 - 10.20 uur  Uitleg route, Warming-up

10.20  - 11.30 uur  Start rennen per school, route lopen

11.30 - 11.45  uur  Gezamelijke afsluiting

 

Per school word er ook gevraagd om een aantal vrijwilligers aan te leveren om tijdens deze dag te helpen. Denk dan aan een Colorpoint, oversteekplaats, drinkplaats etc. Wanneer Je weet welke vrijwilligers er kunnen komen helpen horen wij dat graag!

Colorrun

Datum Tijd
17 apr 10:00 tot 12:00 uur

Contact

Leef Someren
Evelien Slaats
Sporthal de Postel Someren
E-mail: info@leefsomeren.nl
Telefoon: 06-49942873