Informatie Leef Actief Someren

Inleiding

Beste sport- en beweegaanbieders van de gemeente Someren,

Met het project ‘Leef Actief Someren 2018!’ stimuleert de gemeente Someren samen met betrokken organisaties en de beweegcoaches een gezonde en actieve leefstijl onder al haar inwoners.

Beweegwijzer Om een overzicht te bieden van het lokale beweegaanbod gaan wij een beweegwijzer uitbrengen speciaal gericht op de doelgroep 55+. Dit overzicht zal inwoners en verwijzers helpen om een passende keuze te maken. Momenteel zijn we bezig met de laatste loodjes. De boekjes zullen 20 november naar de drukker worden verstuurd.

Publiciteit De beweegwijzer wordt naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018 verspreid. Verder geven wij publiciteit aan de beweegwijzer met berichten via www.facebook.com/LeefSomeren, de lokale media in Someren via zorgaanbieders zoals huisartsen en fysiotherapeuten én onze website www.leefsomeren.nl.

Mocht u eerst nog meer informatie willen of nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met de ondergetekende.

We hopen van harte dat u een passend beweegaanbod kunt verzorgen om ook deze doelgroep nog actiever in beweging te krijgen en daarnaast de beweegwijzer tot een succes te maken!

Foto Album