Woensdag- en vrijdagmiddagactiviteit 2018

Inleiding

Elke woensdagmiddag mogen alle basisschoolkinderen uit Someren gratis komen sporten en spelen bij Leef. Deze activiteiten vinden plaats bij Sporthal de Postel tussen november en februari. Buurtsportcoach Evelien Slaats zal deze activiteiten verzorgen. Het doel van onze woensdagmiddagactiviteit is om de kinderen meer en veelzijdiger te laten bewegen en hier vooral pleizer in te ervaren.

Elke vrijdagmiddag mogen alle basisschoolkinderen uit Someren gratis komen sporten en spelen bij Leef. In de Microhal achter Brede School de Diamant kunnen de kinderen terecht voor een leuke invulling van de vrijdagmiddag door buurtsportcoach Dennis Bouwmans. Het doel van onze vrijdagmiddagactiviteit is om de kinderen meer en veelzijdiger te laten bewegen en hier vooral pleizer in te ervaren.

Aanbod

De activiteiten op woensdagmiddag beginnen om 13.30 uur en duren tot 14.30 uur. De kinderen kunnen naar Sporthal de Postel komen, waar de zijdeur voor hun open zal staan. Daar wacht dan ook de buurtsportcoach op de kinderen met een sportief programma.

De acitviteiten op de vrijdagmiddag beginnen om 14.30 uur en duren tot 15.30 uur. De kinderen kunnen naar de Microhal Someren komen en hier wacht dan een buurtsportcoach op de kinderen met een sportief programma. Graag de binnenschoenen meenemen.

Inschrijven kan hieronder.

Contact

Dennis Bouwmans
Buurtsportcoach Sportstuif
E-mail: dennisbouwmans@sportstuif.nl

Evelien Slaats
Buurtsportcoach Sportstuif
E-mail: evelienslaats@sportstuif.nl

Inschrijven